Vergroot de zichtbaarheid van de innovatie en het bedrijf
Krijg herkenning én erkenning
Inspireer met jouw innovatie heel veel andere ondernemers
Innovatieprijs Regio Foodvalley
In Regio Foodvalley wordt volop gewerkt aan de toekomst. Met slimme ideeën, onverwachte samenwerkingen en een gezonde dosis pragmatisme kom je tot de mooiste innovaties. De Innovatieprijs Regio Foodvalley zet deze innovaties - én de ondernemers die ze ontwikkelen - in de spotlights. Op 29 oktober 2025 wordt de prijs opnieuw uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Hart van Holland in Nijkerk.
Programma
19.30 uur inloop
20.00 uur start programma met:
- Spectaculaire opening door Fountainheads
- Welkom door Tinet de Jonge-Ruitenbeek, burgemeester Nijkerk
- Uitreiking Young Talent Award
- Uitreiking Innovatieprijs in de categorie: Agrifood, ICT, Productie-/maakbedrijven
22.00 uur Netwerkborrel
23.00 uur Einde bijeenkomst
Tijdens deze avond volgen wij de Tweede kamer verkiezingen. Wij houden je op de hoogte van de tussentijdse verkiezingsuitslagen.
Sprekers Innovatieprijs Regio Foodvalley 2025
Tijdens de feestelijke uitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2025 brengen inspirerende sprekers elk een unieke bijdrage aan deze feestelijke avond.
.jpg?width=150&name=Peter_Pors%20(1).jpg) 
											Peter Pors - dagvoorzitter
Peter presenteert als dagvoorzitter voor de 5de keer de avond. Deze ervaren ondernemer zet innovaties graag in de spotlights en is als communicatiestrateeg betrokken bij duurzame initiatieven. Met zijn nieuwsgierigheid voor verhalen die mensen écht raken, gaat hij graag het gesprek aan met zijn podiumgasten.
 
											Fountainheads - keynote speakers
Tijdens de uitreiking van de Innovatieprijs 2025 trakteren we je op een spectaculaire keynote van niemand minder dan Fountainheads – het energieke duo Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. Bekend om hun vlijmscherpe inzichten, humor en razendsnelle presentatiestijl, nemen zij je mee op een reis door de toekomst van ondernemen.
Meer over FountainheadsAward Innovatieprijs
De award, waarin het logo van de innovatieprijs is te herkennen, wordt in 3D geprint in een gerecycled kunststof. De voet van de award is gemaakt van sloophout van één van de vrijkomende stallen uit de regio. In de vorm zijn de contouren van de Regio Foodvalley zichtbaar. Echt circulair dus!
 
							 
						 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            